Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι νέες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕς χορευτικές & θεατρικές ομάδες του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ με επιτυχία την εθελοντική Χορευτική μας ομάδα.
Πέραν της εκμάθησης της στους παραδοσιακούς & άλλους ελληνικούς χορούς, Πέραν της σωματικής & της ψυχικής ευεξίας των εθελοντών χορευτριων-τών μας, μαθαίνουν να χορεύουν για να προσφέρουν και σε έναν Αξιακό σκοπό, αποσκοπώντας και στην ψυχική ευεξία των συνανθρώπων μας που οι δυσκολίες της Ζωής & της ...κρίσης τους ταλαιπωρούν ιδιαίτερα .
Αν ΘΈΛΕΤΕ να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας, σας περιμένουμε με στόχο να διασκεδάζουμε, προσφέροντας
 ( ΣΑΦΩΣ τα μαθήματα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ & γίνονται κάθε Σάββατο 5-7 μμ) τηλ επικοινωνίας 6987121250




ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ