Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ...ΖΩΗ !!!



Στον Συλ Εθελ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ 

Το κάνουμε   αλλά χρειαζόμαστε κι 'σας ,
 ΟΠΟΙΟΣ μπορεί κατα τον ...περιπατο του στο βουνό ας τοποθετησεί σε μικρα δοχεια νερο σε σημεία που θα μπορουσαν να φτασουν ζώα (κοντα σε θαμνους-δενδρα-σκίες κα) 
προτιμάτε μικρα αλουμινένια ταψαξια (τυπου γαλακτομπούρεκου - για λόγους ασφάλείας -ενω μεσα τοποθετηστε μια καθαρή πέτρα αν ειναι δυνατον για να μην γυρισει ή παρασυρθεί και ας τα τροφοδοτούμε νερό τουλάχιστον τους καλοκαιρινους μήνες ) 
έως ότου η προταση μας στο ΣΠΑΥ& το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ να γινει πραγματικότητα 
προτειναμε να υπάρχουν ειδικες ποτιστρες για τα ζωα, 
 στις υπαρχουσες δεξμενες πυροσβεσης 
και καποιες αλλες ανεξαρτητες σε υψηλοτερα σημεια
                                             στον υμηττο , την πεντέλη κ.α                                               
Εμείς προσπαθούμε και για τα ζώα ... εσείς??






ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ