Τη Νέα Διοίκηση του Σωματείου «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- ΕΕΣ», διόρισε το Ειρηνοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αρ. 855/21.10.2013 απόφαση αυτού, ως ακολούθως:
Πρόεδρος: ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης, κ. Παύλος.
Αναπληρωτής Πρόεδρος: ο κ. Δούκας Ευστράτιος, Επίτιμος Πρέσβης.
1ος Αντιπρόεδρος: ο Δρ. Σκαλτσάς Κων/νος, επίτιμος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Αξιωματικών της Αστυνομικής Ακαδημίας Αθηνών, κ.α.
2ος Αντιπρόεδρος: ο κ. Σεφερειάδης Σεραφείμ, επίτιμος Πρόεδρος Εφετών.
3ος Αντιπρόεδρος: ο Δρ. Κωσταράς Γρηγόριος, επίτιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Παν/μίου Αθηνών.
Γενικός Γραμματέας: ο κ. Χρήστος Φαραντάτος, ε.τ. Υπ/γος του Στρατού Ξηράς.
Ταμίας: ο κ. Τζάνογλος Μιχαήλ, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.
Έφορος Υλικού: η κα Βασιλειάδου Μαρία, Ιατρός, Δ/ντρια του Τμήματος Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Το συγκροτηθέν σε Σώμα Νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (ΚΔΣ/ΕΕΣ) συνήλθε, μετά ταύτα, στην πρώτη Συνεδρίαση αυτού, υπό την ανωτέρω νέα σύνθεση, με Πρόεδρο τον Μητροπολίτη κ. Παύλον.

Την 29η Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και περί ώρα 12.15 μ.μ., το Νέο ΚΔΣ/ΕΕΣ θα συνεδριάσει, προπαρασκευαστικά και άτυπα, με 1ο θέμα της Ημερησίας Διατάξεως: Την αντιμετώπιση των Οικονομικών και Καταστατικών υποχρεώσεων του ΕΕΣ έναντι του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. 2ο θέμα: την εξεύρεση και τον διορισμό Ορκωτών Ελεγκτών, για τον έλεγχο των οικονομικών υποχρεώσεων και χρεών του ΕΕΣ και του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», κατά Διαταγή του Δικαστηρίου. 3ο θέμα: Την εξεύρεση χρημάτων για την πληρωμή του δικαίως αγανακτισμένου Υπαλληλικού προσωπικού του ΕΕΣ και του Ερρίκου Ντυνάν (Ε.Ν.), το οποίο παραμένει απλήρωτο πέραν των οκτώ μηνών και λιμοκτονεί.

Η είδηση είναι από το inews & του ''παλμού της Γλυφάδας ''